

#### Schedule for 2022 Summer Conference

(as of April 28, 2024)

#### 08/04/2022

10:00 am - 4:00 pm Golf at Ironbridge Golf Club

Ironbridge Golf Club

430 Iron Bridge Rd., Glenwood Springs 81601. The golf course is a good hour away (36 miles) from Snowmass.

Box Lunch Sponsored by: Judicial Arbitor Group

Beverage Cart Sponsored by: AB Litigation Services

Golf Hole Sponsored by: Exponent

Golf Hole Sponsored by: Integrated Medical

**Evaluations** 

5:30 pm - 8:30 pm Thursday Opening Reception

Viewline Resort - Slopeside

Dress casual, and kids are welcome. In addition, Snowmass Tourism provides the Taylor Ashton Trio (folk) at the outdoor pavilion, Fanny Hill. A photo booth sponsored by Filevine Legal Case & Matter Management will be available throughout the evening, taking photos with plenty of fun, outlandish props that you can post on social media.

Sponsored by: JAMS

Photo Booth Sponsored by: Filevine Legal Case &

Matter Management



# Schedule for 2022 Summer Conference

(as of April 28, 2024)

### 08/05/2022

7:00 am - 8:00 am

Breakfast

Vendor Conference Area

Sponsored by: ArcherHall

Sponsored by: Armani & Associates

Sponsored by: Delta |v| Forensic Engineering

Sponsored by: Judicial Arbitror Group

Sponsored by: Pike Reporting Company

Sponsored by: VERITEXT Legal Solutions

Sponsored by: YOUNG & Associates

8:00 am - 8:30 am Welcome and Announcements

Conference Ballroom

8:30 am - 9:30 am

Lessons from My Life by Kristin Beck - Navy SEAL stories that highlight leadership and human rights

Conference Ballroom

Kristin Beck, Retired Navy SEAL and Civil Rights Activist

EDI Credits - 30 minutes

General Credits - 60 minutes

9:30 am - 9:45 am Break	Sponsored by: ARCCA
Vendor Conference Area	Sponsored by: Integrated Medical Evaluations
	Sponsored by: Nederveld
9:45 am - 10:35 am	Chris Montville
Top 10 Ways to Avoid Legal Malpractice	Haddon, Morgan & Foreman
Conference Ballroom	Ethics Credit - 50 minutes
	General Credits - 50 minutes
10:35 am - 11:25 am	Clarissa Collier
The Unwavering Collateral Source Rule	Wheeler Trigg O'Donnell
Conference Ballroom	General Credits - 50 minutes
11:30 am - 12:45 am	Katherine Otto Messner Reeves
Lunch and Learn Colorado Case Law/Appellate Update	Messilei Reeves
Conference Ballroom	Kenda Beckwith Lewis Roca
	Box Lunches Sponsored by: AB Litigation Services
	Box Lunches Sponsored by: Vector Scientific
	General Credits - 50 minutes
1:00 pm - 1:50 pm	Hillary D. Patterson
"Are you SURE you want to send that?" Lawyers and Listservs: Best Practices and Ethical Cautions Independence Auditorium (2nd floor)	Patterson Ripplinger
	Ethics Credit - 15 minutes
Independence Auditorium (2nd floor)	

1:00 pm - 1:50 pm Qualifying Language in Repair Litigation	Ryan Phillips Vertex Companies
Conference Ballroom	Nicholas Snow Dinsmore & Shohl
	Matthew Blaubaugh Dinsmore & Shohl
	Sponsored by: Vertex
	General Credits - 50 minutes
1:00 pm - 1:50 pm Hot Topics In Medicine	Lisa Leasure Faraci Leasure
Ziegler (2nd floor)	Mark Fogg Childs McCune
	Kevin Kuhn Wheeler Trigg O'Donnell
	Jim Miletich Miletich PC
	General Credits - 50 minutes
1:50 pm - 2:05 pm	Sponsored by: ARCCA
Break Vendor Conference Area	Sponsored by: Integrated Medical Evaluations
	Sponsored by: Nederveld
2:05 pm - 2:55 pm	Alec Rothrock
Current Events in Legal Ethics and Professional Conduct in Colorado	Burns, Figa & Will
Independence Auditorium (2nd floor)	Ethics Credit - 50 minutes
	General Credits - 50 minutes

2:05 pm - 2:55 pm Caking the Offense Against Emerging Tactics in Bad	Linda Knight Spencer Fane
Faith Litigation	Valentine_Uduebor
Newforence Dellycom	
Conference Ballroom	Spencer Fane
	General Credits - 50 minutes
1:05 pm - 2:55 pm	Mathew Greenston, MD, MS, FACEP
Jsing 3D Scanning in Accident Reconstruction and	BRC
Biomechanics	Sponsored by: BRC
Ziegler (2nd floor)	Sponson 2). 2.10
	General Credits - 50 minutes
3:00 pm - 3:55 pm	Jon Olafson
Fostering Meaningful Professionalism	Lewis Brisbois Bisgaard & Smith
Conference Ballroom	EDI Credits - 50 minutes
	General Credits - 50 minutes
5:30 pm - 9:00 pm	Sponsored by: Vocational Diagnostics (VDI)
riday Night Soiree - Elk Camp gondola ride to the top	
Elk Camp - take the Elk Camp Gondola	Bourbon Tasting Sponsored by: Exponent
and the Lik Gamp Goridold	Alpine Slide Sponsored by: Wheeler Trigg O'Donnell
he gondola will start uploading at 5:30 with dinner	, , ,
rom 6:00 p.m. to 8:00 p.m., sangria and beer for the ide, complements of Vocational Diagnostics	



## Schedule for 2022 Summer Conference

(as of April 28, 2024)

#### 08/06/2022

7:00 am - 8:00 am

Breakfast

Vendor Conference Area

Sponsored by: ArcherHall

Sponsored by: Armani & Associates

Sponsored by: Delta |v| Forensic Engineering

Sponsored by: Judicial Arbitror Group

Sponsored by: Pike Reporting Company

Sponsored by: VERITEXT Legal Solutions

Sponsored by: YOUNG & Associates

8:00 am - 8:15 am Welcome and Announcements

Conference Ballroom

8:15 am - 9:00 am

Judge's Panel -- Bench/Bar Community Outreach and

Access to Justice

Conference Ballroom

Jon Olafson

Lewis Brisbois Bisgaard & Smith

Judge Susan Blanco, 8th Judicial District Court Chief

Judge

Justice Melissa Hart, Colorado Supreme Court

Judge Jonathan Shamis, Fifth Judicial District

General Credits 45 minutes

9:00 am - 9:10 am Break	Sponsored by: ARCCA
Vendor Conference Area	Sponsored by: Integrated Medical Evaluations
	Sponsored by: Nederveld
9:10 am - 10:00 am	Sarah Parady
Common Mistakes in Litigating Employment Cases: A View from the Plaintiff and Defense Bar	Lowrey Parady Lebsack
	Ray Martin
Conference Ballroom	Wheeler Trigg O'Donnell
	General Credits - 50 minutes
9:10 am - 10:00 am	Young Bui, Ph.D.
Human Factors in Premises Liability Cases	Exponent
Ziegler (2nd floor)	General Credits - 50 minutes
	Sponsored by: Exponent
10:00 am - 10:50 am	Corey Gordon
Reflections on the Derek Chauvin Trial	Norton Rose Fulbright
Conference Ballroom	General Credits - 50 minutes
11:00 am - 12:15 am	Ike Eckert
Lunch and Learn, Legislative Update	Hall & Evans
Conference Ballroom	Box Lunches Sponsored by: AB Litigation Services
	Box Lunches Sponsored by: Vector Scientific
	General Credits - 50 minutes

12:20 am - 1:20 pm Workplace Investigations - Key Issues Every Employer Needs to Know (Even You!)	Brooke Stover Director HRIS and HR Shared Services at Global Medical Response
Conference Ballroom	Liz Rita, CEO, Senior Investigator Investigations Law Group
	Meredith McDonald Lewis Brisbois
	Meredith McDonald Lewis Brisbois
	General Credits - 50 minutes
1:30 pm - 2:20 pm Protecting Worker's Compensation Subrogation Recovery Rights Independence Auditorium (2nd floor)	Gregory Plank Ray Lego & Associates General Credits - 50 minutes
1:30 pm - 2:20 pm Litigating in the After-Life: Defending with or against Decedents  Conference Ballroom	Andrew LaFontaine Stuart Jorgensen & Associates General Credits - 50 minutes
1:30 pm - 2:20 pm Forensic Evaluation of Damage to Roofs and Roofing	Todd Martin, M.S., P.E. Nelson Forensics
Ziegler (2nd floor)	Sponsored by: Nelson Forensics
	General Credits - 50 minutes

2:20 pm - 2:50 pm Vendor Raffle	
Conference Ballroom	
2:50 pm - 3:30 pm Fin Tech 101	Richard Levin Nelson Mullins
Conference Ballroom	Kevin Tran Nelson Mullins  General Credits - 40 minutes
4:30 pm - 6:00 pm Closing Reception at the Limelight	Sponsored by: Braddy Investigative Group
Limelight Hotel	